IHMISET

P1010119
Se on varma, että jokainen meistä on välillä tässä iässä kujalla kaikesta. Jokainen etsii omaa paikkaansa tässä maailmassa ja kokeilee omia rajojaan. On haasteita ja onnistumisia, kuten niitä pettymyksiä myös. Se mikä kuitenkin on varmaa, on että siitä ei selviäisi ilman tukipilareita. Ilman niitä tärkeitä ihmisiä, joiden eteen tekisi mitä vain. Joihin luottaa ja joiden seurassa pystyy olemaan oma itsensä.
P8051582
Ihmissuhteet eivät ole koskaan itsestäänselvyys. Niitä ei kukaan saa ilman työtä ja arvostusta. Luottamuksen rakentamiseen menee hetki ja sen ylläpito vaatii panostamista. Uskon itse siihen, että täytyy jakaa elämänsä ihmisten kanssa, jotka uskovat samoihin arvoihin. Jotka ovat aina auttamassa, kun sitä tarvitset. Ja no heidän kanssaan on hauskaa ja typerinkin juttu tuntuu jännittävältä. Heidän tsemppauksensa saa uskomaan itseensä, vaikka tuntisi olonsa heikoksi. 
P8051650

PA071892

He haluavat jakaa elämäänsä sinulle. Uskoutua pelottavissakin asioissa. Olen itse huomannut, että jos toisella on huolia, huomaa itsekin miettivänsä samoja asioita. Sitä elää välillä niin vahvasti muiden elämässä. Sitä haluaisi ratkaista asiat, vaikka välillä jokaisen on pakko ratkaista ne itse. Pääasia on kuitenkin se, että on läsnä toisen elämässä. Kuuta ei voi tuoda taivaalta, mutta paskat vitsit pelastavat tilanteen kuin tilanteen. 
PA081944
Itse olen saanut kerättyä ympärilleni pienen, mutta upean porukan. Kiitos siitä rakkahat. Jokaisen näiden ihmisen kautta olen oppinut tuntemaan muita mahtavia tyyppejä. Kuvaa jokaisesta ei ole tähän juttuun laittaa, mutta haluan että tiedätte silti.

Näillä sanoilla, kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.