ISLANTI PÄIVÄ 3

Viimeinen päivämme Islannissa keskittyi Reykjavikin kiertämiseen. Kuvia sieltä otin hieman laiskemmin, mutta tässä muutama. Kävimme muutaman nähtävyyden,  sekä kiertelimme upean arkkitehtuurin parissa. 
 
PB253030PB253043PB253046PB253061

 

Kävimme syömässä todella hyvässä brunssipaikassa, nimeltä Slippbarinn. Tarjolla oli paljon ajateltuja annoksia, sekä erikoisia yhdistelmiä (hyvää vaihtelua näille perus aamiaisbrunsseille, jotka kulkevat aina samaa kaavaa lihapullista salaatteihin). Pääruokana oli esimerkiksi terveelliseen pohjaan tehtyä pizzaa (vaikutti ruispohjaan tehdyltä) sekä kunnon kanaa / kalkkunaa kunnon kastikkeella. Ohessa kuva alkupala pöydästä ja alla kuva pääruoista sekä jälkiruoista. Brunssi oli hieman hintava ja maksoi 45 euroa. Suosittelen silti testaamaan Reykjavikissa käydessä. 
  PB253057PB253067PB253089PB253104PB253142PB253147PB253157PB253158
On varmasti oletettavaakin, ettei Reykjavik jaksanut yllättää enää kaiken sen kokemamme kauneuden jälkeen. Voisin suositella Islantia kaikille, sillä sen kauneus täytyy nähdä itse. Itse olen luvannut tehdä sinne reissun kesäaikaan mahdollisimman pian.
 
EW

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.