INSPIRAATIONI FLOW-PUKEUTUMISEEN

INSPIRAATIO, FLOW FESTIVAL
Emilia Hämäläinen

Nimetön

 

 

uoden 2018 kesän yksi huipentumista – Flow Festival kolkuttelee jo melkein ovella. Itse tulen tapahtumassa olemaan kolmatta kertaa. Flow tunnetaan tapahtumana, jossa porukka panostaa pukeutumiseen – vastaan on tullut mitä omaperäisimpiä ratkaisuja. Kyseiseen voikin huoletta pukea kaikkea maan ja taivaan välillä. Ylipukeutumista on turha pelätä. Oli se sitten se alerekistä löytynyt tyllihame tai oudot sääripituiset sukat. Itse jään suoraan Helsinkiin tulevan Ranskan reissumme jälkeen, joten kokoan asuni jostain, mitä otan reissulle mukaan. Pidän simppelistä tyylistä, joka kohtaa mukavuuden. Kokosin kuitenkin muutaman kollaasin, jotka vastaavat omaa tämän hetkistä inspiraatiotani. Ehkä sinä saat siitä ideaa asuusi. 

 

Pukeutuminen ei ole ainut asia. Tärkeintä on pitää siellä super hauskaa. En ole koskaan kokenut samanlaista festaria. Flow tunnetaan täydellisyyttä hipovasta ravintolatarjonnasta sekä hyvistä artisteista – Suomesta sekä ulkomailta. Festari on visuaalisesti hienosti toteutettu, jolloin koko alue on kokemisen arvoinen. Toivotan jo etukäteen hyviä festejä kaikille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.