AAMUPALALLA – LILLAN HOTEL & CAFÉ & BUTIK

RUOKA, TAMPERE
Emilia Hämäläinen

_8251855 _8251839
_8251858
_8251857
_8251861 _8251867

Kun ystäväni kertoi Viinikassa sijaitsevasta boutique-hotellista – siellä tarjottavasta aamupalasta, olin jo kiinnostunut. Tampereella, kun tuntuu harvemmin enää törmäävän mihinkään näin uniikkiin. Tänään aloitimme lauantain ajoissa ja suuntasimme aamupalalle. Tilat olivat tyylikkäät – itse, kun pidän sisustuksessa kaikesta pelkistetystä ja epätäydelliseen pyrkivästä täydellisyydestä. Pidin aamupalasta, joka koostui leikkeleistä, myslistä, tuoreista hedelmistä sekä croissanteista. Tarjolla oli tietysti myös muuta. Aamupalalle oli ennakkoilmoittautuminen, joka saa asiakkaan tuntemaan olonsa entistä spesiaalimmaksi. Kyseinen kustansi 20 euroa ja kattoi koko setin. Haluatko vinkin? Häivy välillä keskustan hälinästä ja suuntaa tänne! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.