ABOUT BLOG

Tervetuloa sivustolleni!

Ajatus oman sivuston perustamisesta tuli muutama vuosi sitten. Kaiken pohjalla on the big idea omien näkemyksien esille tuomisesta. Pukeutuminen on myös vahvasti mukana. Vaikka sivustoni on kokenut muutoksia, samat teemat ovat pysyneet mukana. Olen hyvin kulinaristinen ihminen ja ruoka on iso osa elämääni.  Reseptejä olen jakanut tänne bloginkin puolelle. Toiseksi kirjoittaminen on minulle tärkeää.  Nimeni on Emilia Hämäläinen ja olen 23-vuotias. 

En kutsuisi itseäni muotibloggaajaksi. Inspiroidun Instagramissa, sekä Lookbookissa.  Mielestäni pukeutumisella voi myös toteuttaa itseään, kuin vain panostaa hyvältä näyttämiseen, joka sekin tietysti positiivista. Arvostan ihmisiä, ketkä pukeutuvat omien ihanteidensa mukaan. 
Mitä muuta itsestäni? Valmistuin myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi melkein vuosi sitten. Tämän jälkeen olen jatkanut blogia tasapainotellen päivätyöni kanssa. Haluan matkustella ja nähdä jatkuvasti uusia paikkoja. Olen paras haaveilussa, ja huono aikaisissa aamuissa. Halusin pienenä kirjailijaksi, ja taidan haluta edelleen. Se minusta. 

P7220868Haluaisin sinulta mielipiteitä  jakamistani asioista. Oli se sitten hyvää tai huonoa, arvostaisin sitä. Kuitenkin, be nice.EW